Utolsó kommentek

Friss topikok

Kategóriák

Indavideó

Indafotó képek

Külső feed

Houston we have a problem

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Forró nyomon Máté Krisztával

2012.12.11. 20:45 N Karesz

Ha nem látta vagy ismét megakarja nézni a  Forró nyomon Máté Krisztinával, akkor itt megnézheti.A feltöltés folyamatos minden adás után az RTL2-n.

Hosszú évek kihagyása után tér vissza a képernyőre Máté Krisztina. Heti riportmagazinja, a Forró nyomon megújult formában jelentkezik, alkalmazkodva a mostani kor elvárásaihoz.A napi műsorokkal ellentétben nem csupán az aktuális híreket dolgozza fel, inkább azok okait, következményeit. A sokakat foglalkoztató bűnügyek mellett fókuszba állítja a széles társadalmi következményekkel járó, a fiatalokat veszélyeztető és az emberek naivitására épülő ügyeket.
Mindig a néző látószögéből szemlélődik, az emberek biztonságát helyezi középpontba. Elsősorban az emberek mindennapjait érintő, őket foglalkoztató visszaélésekkel, anomáliákkal foglalkozik, nemcsak gyilkosságokkal. A műsor a jelentősebb, megoldatlan bűnügyekben együtt nyomoz a nézőkkel.

Forrás: rtl2

Figyelem' Elől az adás dátuma található.Kattintson a Videobam-ra ,majd a SKIP AD-ra' Forrás : csakonlinesorozatok.blogspot.ro

Első évad

03.10.Videobam
 

 

10.10.Videobam

 

 

17.10.Videobam


 

24.10. Videobam

 
31.10.Videobam

 
07.11.Videobam

14.11.Videobam

 
21.11.Videobam

 
28.11.Videobam

 
05.12.Videobam

12.12.Videobam

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: nyomon Máté Forró Krisztinával

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatok-blogja.blog.hu/api/trackback/id/tr934960496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása