HTML

Utolsó kommentek

Friss topikok

Kategóriák

Indavideó

Indafotó képek

Külső feed

Houston we have a problem

Címke feed

    Nincs megjeleníthető elem.

Dallas 2012 - amerikai sorozat

2012.11.19. 16:56 N Karesz

Mintha mi sem változott volna, újra Dallasban vagyunk és a régi ízeket kóstolgatva, azt láthatjuk, hogy a már felnőtté cseperedett Ewing utódok diktálják a tempót és a nagy öregek a háttérből figyelve próbálják mégis felügyelni a dolgokat. A habitus a régi, minden perc tartogat valami meglepetést és azt tapasztaljuk, hogy a két alma, vagyis John Ross és Christopher nem esett messze a fájától. Mind a ketten kiköpött másai apjuknak (még akkor is, ha Christophert örökbe fogadták), Jockey-nak és Bobby-nak. Ég és föld a két fiú, és érdekeik, sőt elképzelt jövőképük is szögesen ellenkezik a másikétól.

A sorozat Bobby és Jockey Ewing fiairól szól majd, akik folytatják szüleik harcait. John Ross Ewingot és Christopher Ewingot - Jockey és Bobby fiait - ismert színészek alakítják

Az új sorozatba régi ismerősök is visszatérnek: a most hatvankét éves Patrick Duffy (Bobby), a hetvenkilenc éves Larry Hagman (Jockey) és a hetvenéves Linda Gray (Samantha) is szerepet kapott a sorozatban.

Forrás : http://www.life.hu/

Bobby nem árulja el a családnak, hogy halálos beteg, abban bízik, hogy marad elég ideje véget vetni az évek óta tartó viszálynak. Ehhez azonban Jockey segítsége is kell, akit egészen más cél hajt. Mindenben támogatja nagyratörő fia, Johnny terveit, aki még Southforkot is feltúrja az olajért. Az alternatív energiával kísérletező Christopher rossz szemmel nézi unokatestvére ügyeskedéseit, aki egykori szerelmét, Elenát is elcsábította.

Forrás : port.hu

Szereplők :

Josh Henderson

Jesse Metcalfe

Jordana Brewster

Julie Gonzalo

Brenda Strong

Patrick Duffy

Linda Gray

Larry Hagman 

 

 

Kattintson a képgalériára '

Az évadok tartalmát megnézheti a hu.wikipedia.org-n

Kedves Néző ' A sorozat részeit megnézheti az RTL MOST  oldalán regisztrálás után ' 
Kattintson a részre és a Skip AD-ra ' Angol nyelven nézheti , ha a feliratos szóra kattint .A videó tartalmáért a videómegosztó a felelős.Jó szórakozást '

01. rész - Őrségváltás

 

Bobby úgy dönt, eladja Southforkot. A bejelentéskor nagy meglepetés éri, Johnny bevallja, hogy titokban fúrásokat végeztetett a ranchon, és hatalmas mennyiségű olajat talált szerelme, Elena segítségével. Kitör a botrány, Bobby megtiltja a további fúrásokat. Johnny apjához, Jockeyhoz fordul segítségért.

 

02. rész-A nagy átverés

Bobby elmondja a feleségének, hogy hamarosan életveszélyes műtéten esik át. Christopher szeretné bebizonyítani apjának, hogy alkalmas a birtok vezetésére. Mindezt először azzal, hogy helyrehozza a kutatási hibáit. Jockey idegesen várja, hogy meginduljanak a folyamatok a birtok megvételéhez, ezért felkeresi a felügyelőség lefizetett vezetőjét.

02 rész 

Feliratos

03. rész-A bizalom ára

Bobby sikeres műtéten esik túl. A daganatot eltávolítják, de az orvosok jó esélyt látnak arra, hogy újra kifejlődik, ezért kezelést javasolnak. Jockey elnézi fiának, hogy átvágta a southforki ügylettel. Közben Cliff Barnes megjelenik, aki szintén megvásárolná a birtokot, ám Bobby elutasítja az ajánlatát. Barnes ekkor Christophert környékezi meg, hogy az ő kutatásain keresztül férkőzzön közelebb a családhoz.

03 rész

Feliratos

 

04. rész -Titkok és hazugságok

Johnny sarokba szorítja Rebeccát, akiről megtudja, hogy ő küldte a hazug e-mailt Elenának. A hallgatásáért cserébe arra kötelezi a lányt, hogy készítsen képeket Mitch Lobell fiáról. Miután a férfi narkós, és sok van már a rovásán, egy újabb visszaeséssel Jockey elhallgattathatná az apját, aki eddig zsarolta őket az Southfork ügylet kapcsán. A család közben megkezdi a költözködést, és készül az utolsó búcsú-eseményre

04 rész  


05. rész -Tények és talányok


Bobby őrjöng, amikor megtudja, hogy Jockey nevére került Southfork tulajdonjoga. A költözést felfüggeszti, és harcba száll, hogy megakadályozza bátyja tervét. Christopher egy videófelvétellel megzsarolja Johnnyt. A felvételből kiderül, hogy Johnny ismerte a szerződéskötés előtt is a csalást elkövető Marta valódi személyét. Ann megkéri volt férjét, hogy bontsa fel Jockeyval azt a megállapodást, amellyel késleltetni lehet a fúrások elkezdését.

05 rész 

Feliratos

 06. rész-

Ellenségem ellenségeRebecca talál egy régi dokumentum-másolatot, melynek segítségével Bobby leállíthatja a fúrásokat Southforkban. Jockey Las Vegasba utazik, azzal az indokkal, hogy teret ad a fiának, valójában azonban Cliff Barnes után nyomoz. Rebecca közli a bátyjával, hogy nem vesz részt tovább a Ewing család kisemmizésében, és elárulja, hogy állapotos.

06 rész 

 Feliratos


07. rész -
Járulékos veszteségA bányászati jogok miatt Johnny továbbra sem tud Southforkon fúrni. Samanthától kér segítséget, aki meggyőzi Elenát, hogy biztosítsa Johnnynak azt az olajmennyiséget, amire Jockey-val szükségük van. Rebecca elmondja Christophernek, hogy terhes, ám a fiú nem hisz neki, és elvégeztet egy apasági tesztet. Harris feljelenti Bobbyt, Marta Del Solt pedig befektetői holtan találják.

07 rész 

Feliratos 

08. rész 

Johnnyt lecsukják Marta Del Sol meggyilkolásáért, s a börtönben két elítélt félholtra veri. Bobby hajlandó megváltoztatni a döntését Johnny érdekében, ám Christopher másik ötlettel áll elő. A saját szabadalmát ajánlja fel a venezuelai befektetőknek, akik felmérve a benne rejlő lehetőségeket, hajlanak a cserére. Közben Samantha is mindent elkövet, hogy Johnnyt mentesítsék a vádak alól. Ráveszi az orvosszakértőt, hogy a halálesetet öngyilkosságnak állítsa be.

09. rész -
Családban marad..Jockey hazatér, amikor megtudja, hogy az öccse súlyos beteg és a fia börtönben van. Bobby és Jockey együttesen sarokba szorítják Vicentét, így előkerül a bizonyíték a gyilkosságról, és Johnnyt szabadon engedik. Christopher és Johnny közös céget alapítanak, amibe Elenát is beveszik. Rebecca mindent megtesz, hogy visszaszerezze Christopher bizalmát.
10. rész 
Christopher rájön, hogy Rebecca ismét hazudott, és kiadja az útját. Elena megtudja, hogy Johnny benne volt a southforki csalásban, ezért otthagyja a fiút. A szépreményűnek hitt közös vállalkozás rosszul indul. Christopher azonnal felkeresi Elenát, és szerelmet vall neki. Johnny keserűségében elhatározza, hogy mindent megszerez magának, kerül, amibe kerül.
Feliratos

 

 Forrás : sorozatbarat.hu
 Nézhető : onlinefilmletoltes.eu
                 onlinewebfilmek.blogspot.ro 

Második évad 
 

Kedves Néző ' Minden péntek este 20:30-tól sugározza az RTLII a Dallas második évadát. Megnézheti a második évadot angol nyelven vagy román felirattal. Kattintson  a rész alatti videó megosztóra és a SKIP AD-ra ' '
 

01. rész 

Played.to 
02. rész
03. rész
04. rész
05. rész
06. rész
07. rész
08. rész
09. rész
10. rész
11. rész
12. rész
13. rész
14. rész
15. rész
 

Új 3. évad - feliratos 

01. rész

Played

02. rész

Videobam 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: Dallas 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://sorozatok-blogja.blog.hu/api/trackback/id/tr514914973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása